DANNYMALS

Bekijk ook
Thema's: Ambiance, Bedrijven, Muziek
Genres: Coverband

Concept:
3 extra muzikanten en Danny Wuyts met een non-stop dansset. Dankzij een extra toetsenman kan Danny zich helemaal op het publiek gooien, met alle gevolgen van dien…
Waar de andere formules voorzien zijn van standaard licht & geluid, hebben we voor ‘Dannymals’ een uitgebreide lichtshow en geluidsset, meteen geschikt voor grotere gezelschappen. Vanaf 200 p. is er nog weinig visueel contact met het publiek moet de nadruk liggen op een feestelijk, toegankelijk en dansbaar repertoire.
Er is ter plekke dan ook weinig ruimte voor verzoeknummers (tenzij van tevoren besproken), omdat deze interactie het geheel zou vertragen of onderbreken.
In deze formule kan Danny dus weg van zijn piano om de gasten lastig te vallen…

" Dannymals Deluxe"
De 'deluxe' uitbereiding houdt in dan Danny eerst speelt tijdens receptie of (walking)diner en later op de avond samen met de muzikanten van Café Vocal.
Ook neemt hij dan geen andere boeking aan die avond, zodat de timing van, het optreden niet in het gedrang komt bij een onvoorziene uitloop of vertraging.
In overleg bepalen we de meest geschikte formule voor uw feest.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions