SPOTLIGHTS ON...


Dit gezelschap kent al jaren een uitgesproken reputatie als het om travestiespektakel gaat. Uitgegroeid tot één van de meest gekende transformisten die actief zijn in België, Nederland en sinds kort ook Duitsland. Zij brengt doorheen haar revue een waaier van imitaties van gekende vedetten en wereldsterren.
Laat u meevoeren in glitter en glamour van het showgebeuren,
‘Spotlight on ‘ staat bekend om zijn tal van meezingers, hedendaagse popdiva’s maar natuurlijk mag ook de komische nood niet ontbreken, en daar wordt zeker voor gezorgd.
Er zijn verschillende modules aangepast aan de vraag van de klant en de locatie.

Voorbeeld voor de "Full-show" - 6 travesties + dansers:
*Show duurt meer dan 2 uur (in twee of drie delen)
*Grote afwisseling van genres (Lido, hedendaagse popdiva’s, komedie, ballades,.. Kortom voor ieder wat wils.
*Dansers zorgen voor de nodige ondersteuning en opvulling van het podium, daardoor krijgt het geheel een streling voor het oog
*Na de show blijven wij hangen tussen het publiek
*Ook tijdens de pauze gaan wij ons mengen tussen het publiek en zorgen voor zaalentertainment.

Het geluid- en belichtingsteam kent de show door en door en weet dan ook het gepaste licht en klank effect toe te passen. Een aanrader deze in het pakket bij te boeken

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions