DONDER IN 'T HOOI

Bekijk ook
Thema's: Volksmuziek, Wereld
Genres: Folk

Deze groep is een West-Vlaams allegaartje van een zestal klassiek-, folk- en/of jazz geschoolde muzikanten die ondertussen in de folkwereld een vaste waarde geworden zijn.

"Hooi" doet een nietsvermoedende onverlaat toch wel op de weg naar de folk belanden en de donder doet vermoeden dat het vaste stramien wel es ongemeen overhoop wordt gehaald.
Samen musiceren is als "eb en vloed", muzikanten komen, muzikanten gaan en op de vloedlijn vind je telkens opnieuw de vaste kern van enthousiaste muzikanten terug die sinds 2004 de fundering bepalen van waaruit alles mogelijk is ?
Traag is mooi en er is niets boeiender dan groei en het opnieuw op zoek gaan naar nieuwe dingen, nieuwe invalswegen.
Af en toe op een kruispunt gaan staan, evalueren, leren, ontmoeten, zoeken, en dan van daaruit verder gaan maakt het leven des te boeiender. Niets is vanzelfsprekend.

Hun repertorium bestaat vooral uit Europese eigenzinnige folk met het accent op Vlaamse- en Keltische muziek.
Daarnaast staan ook heel wat eigen nummers en bewerkingen op het programma. Er wordt hoofdzakelijk in het Nederlands gezongen maar voor het nieuwe concertprogramma van 2009 worden andere talen niet uitgesloten.
Donder in 't Hooi: verrassend enthousiast!

Foto's

Video's

Clip

Clip

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions