SOLEDAD

Bekijk ook
Thema's: Muziek, Theater
Genres: Jazz concert

Al meer dan 10 jaar ijverige pioniers van de Nuevo tango, naar lichtend voorbeeld van Astor Piazolla, en nog lang niet uitgespeeld. Met hun moderne benadering en frisse aanpak van muziek, effenen ze verder de weg die hun grote voorbeeld zelf al was ingeslagen.

Hun eigenzinnige benadering en vernieuwende ideeŽn gaan hand in hand met een sterke liefde voor de muziek, waardoor publiek en critici enthousiast reageren op hun eerste concerten en ze snel opgemerkt worden door hedendaagse componisten/arrangeurs als Frederic Devreese, Alberto Iglesias en Daniel Capelletti. Tegen 2002 heeft de groep een titelloos debuut uit bij Virgin Classic en is Soledad een gevestigde waarde geworden, getuige hiervan het feit dat ze uitgenodigd worden om de slotceremonie te verzorgen van de Victoires de la Musique Classique, rechtstreeks uitgezonden op de Franse nationale televisie.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions