JEF NEVE TRIO

Bekijk ook
Thema's: Muziek, Theater
Genres: Jazz concert

In 2005/06 gaf het Jef Neve Trio een groot aantal concerten en speelde op internationale festivals (Athens Int. Jazz, Blue Note Festival Gent, Festival van Vlaanderen, Jazz Middelheim, Jazz Liège, Audi Jazz Festival, Mexico Eurojazz festival, Wiltz Int. Festival, enz .) en bekende clubs als het Bimhuis/Amsterdam of Sunset/Parijs.

De bijna perfecte balans tussen virtuositeit en diepgang, sublieme composities, hecht samenspel, een goede dosis humor en zeer aanstekelijk speelpezier tijdens de concerten zijn zonder twijfel de sleutel van het grote succes dat dit trio overal kent.

Naast zijn snel groeiende carrière in de jazz heeft Jef Neve gedurende 2005 een klassiek programma uitgewerkt met o.a. de Goldberg Variaties van JS Bach, die hij in de lente van 2006 verschillende malen heeft uitgevoerd en opnieuw begin 2007 zal brengen.

Hij werd tevens gevraagd de muziek te schrijven voor de nieuwe film 'Dagen Zonder Lief' van jonge belgische cineast Felix Van Groeningen, die in Maart 2007 in de zalen verscheen en schitterende kritieken ontvangt waarin onder andere de soundtrack als een van de sterke punten wordt genoemd.

Foto's

Video's

JEF NEVE TRIO

JEF NEVE TRIO

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions