VURIG ONTVANGEN VAN GASTEN


2 Mysterieuze figuren (eentje op stelten, eentje op de grond) ontvangen, in avondkledij met vuurhelmen op het hoofd, de gasten op een vurige en vlammende manier, in 'n charmant wartaaltje dat vooral op de glimlach werkt!
Deze act kan zowel bij donkerte, als bij daglicht gebracht worden!!! Deze act wordt pertinent en doorlopend gebracht, gedurende anderhalf uur (tot alle genodigden zijn aangekomen en vurig zijn ontvangen)! Langere speeltijden kunnen worden besproken! Deze act kan ook worden gebracht in thema-stijl (bv Middeleeuws, "poepchick", ...). De "ontvangst" omgeving zal voorzien worden van bijhorende vuurdecoratie (vuurbokalen op de grond en vuurparasols in de lucht)!
Doel: De laatste 20 meter voor de gasten en genodigden arriveren, dit publiek persoonlijk en individueel animeren, zodat zij met 'n leuk gevoel en 'n glimlach op het gelaat de zaak binnenstappen!!!
Speeltijden: 1 uur doorlopend tot 1 uur (tot alle genodigden gearriveerd zijn)

Foto's

Video's

2
In actie 1

2

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions