WHITE FALCON

Bekijk ook
Thema's: Country, Muziek
Genres: Country/Groep

Jean Thaens die vanaf midden jaren 60 actief was in verschillende cover bandjes, richtte in 1995 samen met Jos Vanhemel de rock 'n roll cover groep "Still Alive" op. Het repertoire bestond voornamelijk uit alternatieve rock 'n roll, rockabilly en country-rock. De groep oogste heel wat succes in het rootsrock milieu. In 2005 lijft de groep een nieuwe gitarist-saxofonist en een nieuwe drummer in en ontpopt zich steeds meer als country-rock groep.
Na onderling overleg en mouwtrekken van verschillende vrienden hebben we besloten om resoluut de kaart van de country & line-dance muziek te trekken.
De keuze van een nieuwe naam viel op "WHITE FALCON". Het logo van de witte valk siert al jaren de legendarische gretsch gitaar niet toevallig het favoriete instrument van Jean.
Lady's & Gentlemen, please welcome "WHITE-FALCON"

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions