FURTACOR BRASIL GROUP


De Braziliaanse groep "FURTACOR BRASIL" bestaat sinds 1996. Zij bestaan uit dansers, danseressen, capoeiristas, percussionisten en muzikanten die tijdens hun professionele loopbaan veel ervaring hebben opgedaan in de grote dansgezelschappen in BraziliŽ. Al sinds hun eerste optreden veroverden ze het publiek door hun uitstraling.
De meeste dansers komen uit Salvador de Bahia, voor degenen die het niet zouden weten, daar zijn de mooiste ritmes geboren van BraziliŽ. De meisjes, al van kleuters af, dansen de samba en de jongens, om de continuÔteit te verzekeren van de Braziliaanse cultuur, volgen lessen capoeira ...
Zij houden van alle soorten feesten: bruiloften, verjaardagen, concerten, festivals ... met een choreografie die de magie doet ontwaken van BraziliŽ en de sfeer en ambiance brengt op uw evenement.
Zij bieden een scala aan van optredens met dans, capoeira, drummers en muzikanten.
De organisator dient te zorgen voor een aangesloten CD-speler op de geluidsinstallatie...

Foto's

Video's

Carnaval
De Groep

Carnaval

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions