BROOD ZONDER BOTER

Bekijk ook
Thema's: Ambiance, Bedrijven, Muziek
Genres: Coverband

BZB nemen zichzelf niet te erg aux serieux en spelen de nummers op hun eigen manier zoals ze dat zelf aanvoelen: heel basic en elementair. Er zit ook heel wat humor in hun act, dat hoor je o.a. op Jambalaya en Chicken Blues.... dat laatste is zowat hun enige eigen nummer... BzB brengt covers uit verschillende periodes en genres. Tijdloze klassiekers... je ziet en voelt dat ze het zelf zo graag doen... en DAT werkt steeds zeer aanstekelijk op het publiek. Ze kunnen zich aanpassen aan de omstandigheden... ook trouwfeesten en akoestische sets zijn mogelijk... omdat ze songs te over hebben.
Maar als het mag rocken ze liefst als de beesten en sluiten ze de avond af met covers van Status quo en AC-DC . Deze live-songs kan je beter in het echt meemaken

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions