KARIKATUURTEKENEN

Bekijk ook
Thema's: Bedrijven, Teambuilding, Workshop
Genres: Workshop

Organiseer eens een workshop karikatuurtekenen.
In een paar uur tijd leren alle deelnemers de basisprincipes van het karikatuurtekenen. Collega's en klanten bekijken elkaar eens op een totaal andere manier en dat levert gegarandeerd leuke en verrassende resultaten op. Tekenervaring is helemaal niet vereist. Iedereen kan het leren. De deelnemers tekenen elkaar en daarbij wordt heel wat afgelachen. Uiteraard wordt de beste karikatuur bekroond met een prijs. Alles verloopt in een zeer ontspannen sfeer. En alles met het accent op het groepsgebeuren en de teamspirit. Ideaal dus alsteambuilding of om mekaar eens anders te leren kennen.

Praktisch:
Bij het begin van de workshop worden de basisprincipes van het karikatuurtekenen uitgelegd en illustreert deze meteen door een tekening te maken van iemand uit de groep. Daarna kan iedereen zelf aan de slag. De deelnemers tekenen elkaar en maken een karikatuur in groepsverband. Voor deze workshop zijn groepen van 10 tot 15 personen ideaal. In bepaalde gevallen zijn grotere groepen ook mogelijk. De duur van de workshop kan worden aangepast aan de rest van het programma. Dit kan een half uur zijn, maar net zo goed 3 uren.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions