SMALL & HEAVY SIZE VUURSPEKTAKEL


Show en MOBIELE act verzorgd door 2 vuurartiesten!
In deze bezetting worden de walking-acts verzorgd door 2 vuurartiesten!
In deze duo-bezetting wordt er mobiel gespeeld in de vorm van een 4-tal verschillende walking acts van elk ongeveer gemiddeld 15/20 minuten (kan variëren naar meer)!
Deze walking acts kunnen zowel bij donkerte, als bij daglicht gebracht worden!!!
Doel: Zeer veel interactie met publiek! Hilarische acts brengen, bijna op de schoot van het publiek! Mensen verrassen en voor ze het goed en wel beseffen mee betrekken in de show! Lachen en interactie in overvloed!!!

ACT OP DE HOGE VUURFIETS:
Knetters tussen de wielen, onderkant van de fiets volledig in brand en ’n brullende bestuurder op het zadel! Kortom deze (lady shave-) vuurfiets, die boven de hoofden uitsteekt, zie je niet ongemerkt voorbij passeren!!! … Achtervolgd door ’n vuurbroeder, op een omgebouwde “kleuter”-vuurfiets!!!
ACT MET DE VUURPARASOLS:
Beide vuurartiesten op stelten, verkennen ze de omgeving, met grote vuurparasols meedragend begeven ze zich boven het publiek, op zoek naar interactie! Visueel zeer mooi effect!
ACT MET VLAMMENWERPERS:
Beide vuurartiesten toveren de lucht om in vuurwolken, maar nooit alleen, wel met “A team” - achtige kreten van het publiek!
Op zoek naar romantiek met en tussen het publiek! Zeer mooi effect!
ACT MET ZEEPBELLEN:
Een verrassende “overval”- act, waarbij beide artiesten vrouwen plots overvallen en hen de keus laten “Your money or your lijf?”, hilarische taferelen waarbij in luttele seconden de omgeving wordt omgetoverd in ruimte met honderden zeepbelletjes!!!
Zeer mooie en verrassende act, als mensen vuur verwachten … maar onschuldige belletjes krijgen! Mooie contradictie met de vuuracts!

Interacties en lachsalvo’s zullen nooit ver weg zijn als deze prettig gestoorde vuurbroertjes passeren!!! Kijk uit: Ze hebben je beet voor je ’t weet!!!

Foto's

Video's

Demo

Demo

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions