KINDERBOERDERIJ MOBIEL

Bekijk ook
Thema's: Dieren, Straatannimatie
Genres: Dierenverhuur

Deze boerderij is een gezellige plek waar iedereen kennis kan maken met diverse dieren. De dieren zijn te aaien en mogen onder onze begeleiding gevoerd worden. Een educatief programma.
We plaatsen een boerderijtje van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter met een ingang erin.
Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij.
Wat ziet u zoal?
Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavias en duiven op de til.
Er zijn 2 animatoren aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten.
Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken.
Iedereen mag tussen de dieren lopen en om wat langer van de dieren te kunnen genieten zijn er strobalen om op te zitten.
De kinderboerderij is gedurende 5 aaneengesloten uren open voor de bezoekers.
Het keuringsattest (150 euro) voor de dieren is inbegrepen.
Gelieve voor de dieren een vrije ruimte te voorzien van ong. 10 x 10 meter.
De animatoren, begeleiders geven uitleg over de dieren. Sommige dieren kunnen kunstjes uitvoeren. Ideaal voor scholen!

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions