ROUTE 66 COUNTRYBAND

Bekijk ook
Thema's: Country, Muziek
Genres: Country/Groep

Route 66 Country Band is ontstaan eind 1995 met de bedoeling echte country muziek te brengen. In de mate van het mogelijke worden de meest recente en vlotte nummers van de US country-charts in het repertoire opgenomen. Zo komen de countrydancers zeker aan hun trekken. Zowel countryklassiekers als modernere country zitten in het repertoire.

De band is afkomstig uit BelgiŽ ( Noord-Limburg ) met leden uit BelgiŽ en Nederland. Door de grote variatie in instrumenten( met pedalsteelgitaar, dobro etc ) en drie vocalisten kunnen ze een breed repertoire aanbieden; een avond Ė of middagvullend programma zonder verveling. De bedoeling van de bandleden is samen muziek en plezier te maken in een toffe vriendenkring. Dit hopen ze ook uit te stralen op het publiek.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions