WAARZEGSTER MET KRAAMPJE


Als de mensen haar zo in haar tentje zien zitten geloofd men dat ze absoluut geen woord Hollands spreekt, wanneer ze eenmaal aanzitten staat men versteld van haar kennis als waarzegster. Corina weet het echter altijd feestelijk te houden zodat iedereen met een goed gevoel de verdere avond ingaat.
Corina weet een goede combinatie te maken van spiritualisme en de feestelijke realiteit. Heden, verleden en de toekomst kennen voor haar geen geheimen. Zij beantwoord al uw brandende vragen en geeft U de kans een beter leven te beginnen.
Als het tentje in de buitenlucht komt te staan wilt U dan met eventueel regenweer ervoor zorgen dat het tentje onder een overkapping staat en op een harde ondergrond. Tijdens de winterperiode kan enkel binnen worden opgetreden.
Benodigde ruimte: 3 x 3m.
Corina is enkel nederlandstalig !
Voor Halloween beschikt zij eveneens over een aangepast kraampje.
Er is een aansluiting voor elect. 1 x 220 v noodzakelijk.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions