NOGAL NEIG


NOGAL NEIG is een Vlaams-Brabantse folkgroep die dankzij hoofdzakelijk eigen nummers, een ietwat aparte ‘sound' ontwikkeld heeft. De groep bouwde een reputatie op als ambiance-maker tussen de tafeltjes, maar verzorgt ook meer ernstige feestelijkheden. Ook podiumoptredens behoren tot de mogelijkheden. Daartoe beschikken we over een degelijke geluidsinstallatie (en geluidsman) die we desgewenst meebrengen. Ludieke alsook ernstiger, zeg maar geëngageerde teksten en melodietjes zorgen voor een afwisselend geheel. De grote verscheidenheid aan instrumenten (viool, contrabas, accordeon, gitaar, mandoline, key­board, fluitjes allerlei, doedelzak, sax(en), ocarina, draailier, lepels en andere percussie...) zorgt voor een steeds afwisselende en boeiende klankkleur.

Proramma's:
TUSSEN DE TAFELKES: akoestisch programma, we begeven en bewegen ons tussen de mensen, rond de tafelkes en zorgen voor een heel leuke en ontspannende sfeer met meezingers, ‘pakkende’ liekes (de triestigste zijn de schoonste!) en wervelende instrumentaaltjes. Animatie met muzikaal niveau. Nogal Neig op zijn best!
Duur: tot 3 uur muzikale aanwezigheid (met af en toe wat ‘ademruimte’).

LEVEN IN DE BROUWERIJ:
ontspannend en afwisselend. Eigen liederen en muziek, gecombineerd met gekend Vlaams en Iers materiaal betrekken het publiek bij het gebeuren. We schuwen zelfs de goeien ouwen ‘boemlala’ niet! Geluidsinstallatie wordt door ons meegebracht.
Duur: 2 x 50’

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions