ROY MINER LIVE ON TAPE

Bekijk ook
Thema's: Zang
Genres: Zang-Talent

Roy Miner startte zijn carričre in 1989, met een volledig zelf geschreven revue, die hij tijdens zijn legerdienst in elkaar had geknutseld en Roy stond met verschillende andere amateurs op het podium. Op het programma liedjes, play-backs, sketches en moppen, want Roy was al sterk bezig met humor.
Roy staat ondertussen reedsmeer dan 25 jaar op de planken en nog steeds weet hij het publiek te bekoren met zowel zijn zwoele evergreens als schlagers en liedjes van bekende en minder bekende artiesten.
Roy werd destijds enorm geďnspireerd door zijn grote mentor “Staf Permentier” die hem het vak echt leerde kennen en Roy mee op sleeptouw nam. Na het overlijden van Permentier nam Roy de fakkel over en vergast nu vele senioren op zijn namiddagshows in Deurne. Ook presenteren zit Roy in het bloed en hij wordt veel gevraagd om de presentatie voor zijn rekening te nemen, van bals tot artiestenshows, seniorenshows, kerstfeesten, kindershows, modeshows en zoveel meer…
Roy is bovenal een zeer bezige bij, want buiten dit schrijft hij regelmatig nieuwe teksten op bestaande liedjes.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions