MEVROUW KARA

Bekijk ook
Thema's: Attractie, Magie, Paranormaal
Genres: Paranormaal

Handlezen / Kaartleggen / nummerologie:

Bedoeling is van zoveel mogelijk van de aanwezigen aan bod te laten komen. Alhoewel het hier gaat om professionele waarzeggers wordt toch rekening gehouden met de mogelijke gevoeligheid van het publiek. Alles wordt luchtig en de nodige humor gebracht.
Te zware en te gevoelige thema’s worden steeds algemeen gehouden.
Het blijft immers belangrijk dat we iedereen met een goed gevoel huiswaarts kunnen sturen…
Combinaties van alle thema’s zijn mogelijk al naargelang de grootte van het gezelschap en de verlangens van de klant.

Deze mysterieuze en speciaal aangeklede act laat u toe om een extra dimensie toevoegen aan uw recepties, diners, evenementen, bedrijfsfeestjes enz…
Uw gasten worden via dit extra entertainment op een toch wel zeer aparte manier vermaakt. Een act waar gegarandeerd nog heel lang zal over nagepraat worden en waardoor uw evenement heel wat naklank zal krijgen.
Ieder neemt om beurt plaats bij de waarzeg(st)er en wordt verzocht om zich te concentreren op een vraag die hem (of haar) op dat moment het meeste bezig houdt.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions