DJEMBE INITIATIE - OPTREDEN

Bekijk ook
Thema's: Bedrijven, Teambuilding, Workshop
Genres: Workshop

Een actieve workshop waarbij elke deelnemer individueel kan proeven van de veelzijdigheid die schuil gaat achter de West-Afrikaanse slaginstrumenten: djembé,
Er wordt gewerkt met uitstekende muzikanten die didactisch sterk onderlegd zijn. Er wordt geleerd dat de djembé van oudsher het zekerste middel van informatieverstrekking is in gebieden waar de beschaving en de school van de blanke man nog niet was doorgedrongen.
Vanuit de aangebrachte technieken worden oude rituelen zoals zonneriten en riten van de geheime genootschappen geritmeerd. De stoutmoedigheid van de krijger wordt bezongen, maar ook het werk van de boer en de rijkdom van zijn oogst die hen beveiligt tegen de grootste vijand: hongersnood. Er wordt steeds gewerkt naar een sterk afsluitend moment.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions