LA MANCHA

Bekijk ook
Thema's: Wereld
Genres: Lounge, Zuid-Amerika

Overal waar ze optreden, zijn ze de gebeurtenis van de dag. De energie van muziek én muzikanten is onvergetelijk. Overal waar ze optreden, wil men hen terug. LA MANCHA begon ergens op ‘t Zuid in Antwerpen. De bekendste latino’s van de Benelux zijn de drijfveer achter deze nieuwe band. Zij willen hier de ritmes die ín zijn in Latijns-Amerika en USA Latino laten weerklinken: denk maar aan Hip Hop, Rap, Rock, en zelfs R&B latino, regaeton, zonder natuurlijk de Salsa, Cumbia, Son, Merengue, bachata ... te vergeten.
Het repertoire van La Mancha bestaat uit eigen nummers en tegelijkertijd uit bijna alle latino-hits die internationaal weerklinken via artiesten als Enrique Iglesias, Fonsi, Manu Chau, Ricky Martin, Marc Anthony, Julio Iglesias, Alejandro Sáenz, Shakira, Juanes (La Mancha Project begeleidde Juanes tijdens zijn tournee in België) Gloria Estefano, Juan Luis Guerra, Santana, en vele anderen.
Zo maken zij van elk optreden een echte Fiesta. La Mancha speelde al op verschillende belangrijke podia in België, zoals tijdens de Gentse Feesten, het Pole Pole festival, De Centrale, Zomer van Antwerpen, etc, etc; velen hebben hen al horen en zien spelen en kennen de groep, en toch willen zij nóg verder komen...

Foto's

Video's

Demo

Demo

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions