DJ DANNY VAN TICHELEN (RADIO MINERVA)


In 1980 begon DJ Danny Van Tichelen als presentator op de toenmalige vrije radio T.R.A.C. in de Letterkundestraat. Al gauw werd er gevraagd om op trouwfeesten, bals, jubilee's en andere feesten te komen spelen. Later ruilde hij T.R.A.C. voor de op dat moment grootste vrije radio van Antwerpen, Radio Antigoon. Ondertussen werd er ook reeds beroep op hem gedaan voor presentaties van modeshows en intervieuws.

Hierdoor kon het niet uitblijven dat hij als DJ in de Antwerpse danscafé's werd gevraagd, waaronder 'Het Zottekot', 'De Neus', 'De Solsleutel en 'Kerkeveld' welke voor velen van u bekend in de oren zal klinken.

Op dit moment werkt hij nog freelance voor Radio Minerva en als vaste DJ voor het OCMW van Antwerpen.Voor deze laatste verzorgt hij dagelijks feesten voor senioren in dienstencentra en rusthuizen. In de weekends neemt hij nog steeds voor vele feesten de muzikale organisatie voor zijn rekening. Met als voornamelijke specialisatie Crooners en Evergreens vergezeld met hedendaagse muziek.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions