VANTSTAD

Bekijk ook
Thema's: Volksmuziek, Zang
Genres: Antwerps chanson, Groepen

Allerstrafste gloednieuwe Antwerpse “full-Ambi” live-orkest van heel Groot Antwerpen en omstreken.
Deze nieuwe band bestaat uit gelouterde livemuziekanten die hun sporen in de muziekwereld reeds lang en dik hebben verdiend.
Voor hun repertoire is de groep gaan delven in de vele o zo rijke Antwerpse liedjes die Antwerpen rijk is en die door iedereen zijn gekend, geliefd en bemind.
“VANTSTAD” zal U, jong en oud, 7 of 77, wit of zwart, homo of hetero, vrienden en familie, laat zingen en swingen, dansen en rocken, bleiten en ontroeren…..kortom vollen bak en volle gas.
Full Ambiance oep zijn Antwaarps verzekerd !!!

Hierbij een greep uit de nauwkeurig samengestelde playlist van de groep en de vele gekende topnummers die zij op een onnavolgbare manier zullen vertolken en waarmee zij U ongetwijfeld een superoptreden zullen bezorgen.
“Antwarpe” & “Schele Vanderlinde” (Strangers), “De lichtjes van de Schelde” (Bobbejaan), “Den dikke Lu” & “Lelijk foorwijf” (CPex), “Antwerpen leeft”& “Ik overleef” (Filet d’Anvers), “Ik wil deze nacht door de straten verdwalen” (Wannes), “Vrolijke vrienden”(Nonkel Bob), “Meisjes” & “Maria Maria” (Raymond v/h G), “Zuipe zuipe”& “Met de wijve niks as last” (Katastroof),
“Ene met hesp”(Bigg Bill), en nog veel veel meer ambi…..

Al dees nummers worden in ’t Antwaarps gezongen door doorwinterde topmuzikanten en live gespeeld !!!
Zang en gitaar de Pirre, zang Veerle, op drums de Jef, op keyboards de Luc, op bas de Guy,

Voor al Uw bals, privé-party’s, bedrijfsfeesten, gemeente- of parkfeesten of kortom waar dan ook er een avondje leute en ambiance moet zijn, niet twijfelen,

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions