KEMP'NER MUSIKANTEN


De Kemp'ner Musikanten vormen een origineel Egerlanderblaasorkest van zo'n 20 muzikanten, compleet met zangeres en zanger. De kapel werd in 1979 opgericht in Tielen, Kempens muziekdorp bij uitstek. Sinds 1985 staat ze onder de enthousiaste leiding van Rudy Van der Veken. Naast typische Egerlandermuziek (uit Bohemen, Tsjechie) brengen de Kemp'ner Musikanten ook Zuid-Moravische muziek en tiroler. Zij verzorgen optredens in heel Belgie en waren al te gast in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Tsjechische Republiek.
Deze groep muzikanten is gekend om zijn perfectionisme in het beheersen van de diverse stijlen die deze volksmuziek rijk is. De verscheidenheid van deze verschillende volksmuziekstijlen brengen in 1 programma is bijzonder verfrissend en afwisselend voor de toehoorders. Op 25 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een orkest dat mag gezien en gehoord worden.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions