TRIO BALSAMICO


Door de verschillende achtergronden van de drie muzikanten is Trio Balsamico een smeltkroes van lekkers vanuit alle windrichtingen. Fusion heet dat in keukentaal. En er kan dus van alles gebeuren. Chris is specialist in Cubaanse muziek en alles wat daar op lijkt, Steven komt meer uit de Jazz en Latin, Eric uit de klassieke en wereldmuziek. En hij levert ook graag licht verteerbare humoristische teksten. Steven is een meester-improvisator, Chris een innemende solo-zanger, Eric houdt de boel graag bij elkaar, en arrangeert het een en ander. Steven zingt sfeervol de tweede stem. Alle drie houden van onverwachte smaken. Zo komt Chris soms met onvervalst Amsterdams repertoire, en ook Steven mag graag een smartlap uitserveren. Eric vind nog weleens een niet-te-versmaden-liedje-van-de-radio.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions