BODYPAINT / TATTOO ANDRE


Lichaamsversieringen zijn zo oud als de mensheid. Zij zijn ook ingeburgerd in vele verschillende culturen, ook bij ons. Wat tegenwoordig zeer « in » is zijn tijdelijke tattoos, zij worden geschilderd met een huidvriendelijk materiaal . Zij zijn een uitstekende gadget in clubs, op prive - feesten en partijen, modeshows, een leuke verrassing voor je partner, om elkanders libido aan te zwengelen of om gewoon eens gek te doen , om te kijken hoe een definitieve tattoo staat of simpelweg eens iemand te laten schrikken . Het is een kunstige fantasie die voor drager en partner een bijzondere prikkel veroorzaakt . De talrijke successen prive , voor film , op foto-shootings of in clubs en fuiven zijn daar het bewijs van . Een opwindende fantasie wordt werkelijkheid.
Zij worden door een ervaren artiest aangebracht en verdwijnen na ongeveer twee a drie dagen spontaan of men kan ze onmiddellijk wegwassen met een beetje dissolvent, eau de cologne of after-shave . Deze zijn volstrekt onschadelijk voor de huid.
De artiest André bracht zijn werk reeds aan in meer dan 20 landen , en bij een hele reeks beroemdheden .

Foto's

Video's

Bodyapaint

Bodyapaint

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions