FOR YOUR EYES ONLY

Bekijk ook
Thema's: Attractie, Magie, Paranormaal
Genres: Paranormaal

Super Show in een opvallende tent. Magisch, verrassend en zeer uniek
U loopt rond en ziet in eens een prachtige tent. Van buiten; creatief vormgegeven, indrukwekkend groot en met een bijzondere aantrekkingskracht. Van binnen; intiem, sfeervol en voorzien van een knus podium, gordijnen, warme verlichting en lekkere stoelen. Kortom, een unieke arena die dienst doet als een opvallend Mini-Theater!

Eenmaal binnen wacht u een magische ervaring met mysterieuze hoogtepunten en absurde gebeurtenissen. U ziet diverse acts vol improvisatie, top-magie, mentalisme, humor en spectaculaire voorspellingen. Bij “For your eyes only” krijgt u een kijkje achter de schermen van een goochelaar/mentalist. Kortom; u maakt iets unieks mee én ….. u wordt overladen met professionele magie en onnavolgbare flauwekul. Wat rest; verwarring, bewondering en bovenal verwondering.

Als publiek wordt u volop betrokken bij deze spraakmakende shows. U gaat aan den lijve ondervinden wat manipulatie is, hoe onze zintuigen werken en wat het verband is tussen 5 ballen, toiletpapier, tekenborden, een zilveren kist, wijn, ondergoed, een hamer ….. etc. Kortom; een originele show vol interactie, hilarische momenten en onvergetelijke demonstraties waar nog lang over zal worden nagesproken.

De theatermakers weten, met hun unieke samenspel, telkens weer het onmogelijke waar te maken. Ze beschikken over een hoge sensitiviteit, kennis van de hedendaagse magie, enthousiasme en een creatieve geest. Kortom; een gouden combi die u niet zult vergeten.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions