KAARTLEGSTER LUNA MET TAROTTENT


Luna geeft antwoorden op uw levensvragen, geeft inzage in uw huidige situatie, karakter en eigenschappen.
Ze vertelt uw gasten op een luchtige, geestige, niet zweverige maar altijd correcte manier wat de kaarten vertellen. Haar jarenlange ervaring en opleidingen geven u het juiste inzicht waarbij ze altijd rekening houdt met haar publiek. Ze zal alles met de nodige humor en luchtigheid brengen zodat iedereen met een goed gevoel huiswaarts gaat.
Tarot is een geweldig instrument om inzicht te krijgen in een specifieke situatie die u op dit moment bezig houdt. De kaarten die u trekt op een consult zijn niets meer dan uw onderliggende gedachten die zich als een spiegel openbaren in de kaarten. Aan Luna is het dan de taak de kaarten te vertalen naar uw verhaal. Uw valkuilen, sterke en zwakke punten maar ook uw talenten en passies worden zichtbaar.
Wanneer u dit alles ziet en herkent, is handelen naar een volgende stap veel makkelijker.
Probeer het en u zult versteld staan!
Luna is door haar uitstraling en de Oosterse sfeer de ze meebrengt een graag geziene gast.

Kan geboekt worden met of zonder tarottent (1.50m x 1.50 m)

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions