COUP DE FOUDRE


Het publiek van maximum 120 personen wordt verdeeld over vier kamers en en komt zo details te weten over het leven van Baron Robert Rambeau, getrouwd met Marie-Angèle de Pertiné, dochter van een grootindustrieel die vooral in het Waregemse bekend is als textielbaron. De mensen krijgen een tijdssprong naar het jaar 1925, een bewogen tijd waar heel veel gebeurde want de ene vernieuwing volgde snel de andere op.
Hoe zat het met het liefdesspel in die tijd, was er romantiek en hoe werd dat bekeken? Je krijgt de visie van de baron, de barones, de butler en de meid. Het publiek wandelt van kamer naar kamer en krijgt de vier versies in diverse volgorde te horen.

Een standingvolle en tegelijk grappige kijk op het leven van vroeger. Organiseer het eens bij jou!
Misschien heb je een kasteel, een mooi herenhuis of museum ter beschikking? Dan is het ideaal!
Het is een betaalbaar concept dat kan aangepast worden op alle mogelijke manieren en bijna overal uitgevoerd.

Deze voorstelling kan zowel een echte voorstelling zijn, als een speciale receptie, als een productvoorstelling. Daarom is deze animatieve theaterproductie ook zo leuk en origineel!

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions