VALKERIJ AVDD


Organiseer je een evenement, huwelijk, verjaardagsfeest, personeelsdag,... en zoek je nog een activiteit?
Voorzien van een woordje uitleg geven wij u een demonstratie met onze roofvogels. De geruisloze vlucht van onze bengaalse oehoe en oeraluil. De roodrugbuizerds met hun sierlijke vlucht. Een woestijnbuizerd die zijn wendbaarheid toont tussen het publiek en een namaak konijn vangt. De amusante zoektocht van onze caracara's naar voedsel. Onze arenden en gieren met hun indrukwekkende, grote spanwijdte. Valken die tegen hoge snelheid de loer proberen te pakken.
Je krijgt het allemaal te zien tijdens onze demonstraties.

Onze standaardformules:
Demonstratie: We geven een demonstratie met 5 of meer verschillende vogels. Duur 30 45 min.
Indien nodig nemen we onze geluidsinstallatie mee voor de nodige educatieve uitleg.

Demonstratie "mini": Heb je niet de tijd of het budget voor een gewone demonstratie hebben wij ook een ingekorte versie. Hierbij vliegen wij max. 4 verschillende vogels in max. 20 min.
Ook hierbij voorzien wij een geluidsinstallatie indien nodig.

Stand halve dag: We verzorgen een stand met onze roofvogels. Bezoekers kunnen tijdens onze aanwezigheid de roofvogels bekijken, fotograferen en vragen stellen. Op regelmatige tijdstippen zullen wij ook een demonstratie geven met onze roofvogels. Maximum aanwezigheid 5 uur.

Stand hele dag: We verzorgen een stand met onze roofvogels. Bezoekers kunnen tijdens onze aanwezigheid de roofvogels bekijken, fotograferen en vragen stellen. Op regelmatige tijdstippen zullen wij ook een demonstratie geven met onze roofvogels. Aanwezigheid langer dan 5 uur.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions