GUY NEVE


Voor wie verdrinkt in nostalgie in de platenwinkel, steevast aanwezig is op de dansvloer bij een leuk feestje en vindt dat er niets knapper is dan een man met een brede glimlach in een strak pak, hebben we goed nieuws. We stellen jou Guy Neve voor, een rasechte ‘gentleman crooner’! Guy Neve is het levende en swingende uithangbord voor muzikale liefhebbers met een goede smaak. Wie had het ook alweer over een zinvolle invulling voor 45-plussers?

Zijn optredens bieden garantie voor sfeer en ambiance, maar steevast met een kwalitatieve touch! Zijn trouwe fans sparen kosten noch moeite om zijn optredens te kunnen bijwonen.

Het repertoire van Guy staat volledig in het teken van nostalgische nummers met een eigen karakter, en ambiance! Ben je nog niet overtuigd? Geef jouw zintuigen alle ruimte en luister naar 'Je Eerste grote liefde', een nummer uit Guy Neve zijn CD 'Vitaal', goed voor De LOFTROMPET voor ‘Best Verkochte Nederlandstalige CD’, uitgereikt door MENTtv en VLAPO.

Foto's

Video's

Je eerste grote liefde
Oh Laura
Saint Tropez

Je eerste grote liefde

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions