EDDY BRU TYROS


Ik speel instrumentale muziek gespecialiseerd bij gelegenheden als recepties, lunchen-diners, brunchen, Business-events, Restaurants, Hotels, Feestzalen enz.
Het instrument waarop ik dat uitvoer is één van de modernste keyboards nm. de “Tyros 5/76” in combinatie met een “Korg SP-250 piano.” De klank wordt geproduceerd door een “Bose L2” systeem. Een microfoon is beschikbaar voor mededelingen, toespraken enz.…
U kan het instrumentarium omschrijven als een “One man band” (Een 5 tot 8 personen band), met keuze uit 460 soorten instrumenten/klanken en 1280 style’s (b.v. Slow, Rumba, Swing, tango, disco, R&b,samba enz.…)

Bij rustige muziek met een repertoire die bestaat uit bekende evergreens – easy listening & light jazzy en populaire melodieën blijven de mensen genieten en nemen nog makkelijker een extraatje. Ook wie eigenlijk meer van hardrock of house houdt, hoort bij een gezellige etentje of een receptie toch liever iets anders.

Eddy Bru Tyros” One man Band kan op aanvraag ook geboekt worden met zanger(es) voor:
*Achtergrond muziek tijdens Lunchen - Brunchen - Diners, Business-Events enz..
*Live achtergrond muziek in Restaurants, Hotels en tijdens Receptie’s enz...
*Live “Living” concert in huiskring voor verjaardagen en feestelijkheden van ouders of grootouders. (Repertoire in samenspraak)
*Seniornamiddagen en “Residentie” optredens zoals RVT’s, Okra enz... (Speciaal repertoire beschikbaar).

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions