JO AREND


Hij brengt een optreden met muziek in alle genres, hij speelt piano, keyboard, alle saxen, klarinet, dwarsfuit en ook zang in Nederlands, Frans en Engels.
Indien gewenst kunt U een lijst doorsturen met enkele van uw favoriete nummers.

Solist, jazzcombo, big band, als het om kwaliteitsmuziek gaat komt men bij Jo Arend terecht. Zo ook voor zijn succesvolle ‘tribute concerten’. Het is ooit begonnen met een “Tribute to Fats Domino” en de formule sloeg direct aan.
Zo volgden nog Tributes to Louis Prima, Frank Sinatra, Ray Charles, Louis Amstrong, Gilbert Bécaud. Straks komen Aznavour, Joe Dassin, Marc Aryan en zelfs Elvis aan de beurt.
“Het gaat in geen geval om imitaties” verduidelijkt Jo, “maar in onze eigen stijl, soms met wat frivole of amusante toetsen, maar met eerbied voor de originele muziek brengt onze combo een der beroemde zangers voor de geest, en telkens weer voor een enthousiast en dankbaar publiek.”
Zoveel is duidelijk: met Jo Arend kan men, op muzikaal gebied, écht alle kanten uit!

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions