XXL MOBIELE KINDERBOERDERIJ

Bekijk ook
Thema's: Dieren, Straatannimatie
Genres: Dierenverhuur

Zij plaatsen een boerderijtje van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 20 bij 20 meter met een ingang erin.
Er bevinden zich circa een 100-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal? Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia’s en duiven op de til.
Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. De begeleiders zijn geheel in de stijl, namelijk in boeren kledij. Andere thema’s zijn ook mogelijk bijvoorbeeld middeleeuws, oosters, clowns of 1001 nachten. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen, strobalen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken.
De kinderboerderij is gedurende 5 aaneengesloten uren open voor de bezoekers.
Het keuringsattest (€150) voor de dieren is inbegrepen.
Gelieve voor de dieren een vrije ruimte te voorzien van ong. 20 x 20 meter.
De animatoren, begeleiders geven uitleg over de dieren. Sommige dieren kunnen kunstjes uitvoeren. Ideaal voor scholen!

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions