DINA RODRIQUES

Bekijk ook
Thema's: Zang
Genres: Zang-Talent

Dina Rodrigues is een Portugese zangeres uit  Nazaré die reeds 16 jaar in België woont
Al op heel  jonge leeftijd was ze gepassioneerd door muziek. Ze volgde zangles en kwam  terecht bij de groep "Hoje Canto Eu" wat betekent : "Vandaag Zing Ik". Met deze groep kon ze haar eerste ervaring opdoen bij de Portugese  radio.
In 2001 verhuisde ze naar België  om zich volledig toe te leggen op muziek en schrijft zich in de popacademie van Malmedy voor  zanglessen, expressie en dans. 
Haar eerste single “Uma Casa Portuguesa” werd in België uitgebracht in  2006 door RCP Musicproductions in een productie van Patrick Hamilton.  Met deze song krijgt ze de award van beste nieuwkomer in Portugal. De show werd rechtstreeks op de nationale televisie van Portugal uitgezonden.                                                                                                                                      
In 2013 neemt ze haar tweede 2de Portugese single op “O malhao malhao”, het nummer werd in Vlaanderen erg goed onthaald. Naast talrijke succesvolle duetten en ook wat Nederlandstalige singles, besluit ze toch verder te gaan in het Portugees wat wij enkel maar kunnen toejuichen.
In de zomer van 2017 klopt ze terug aan bij producer Patrick Hamilton en nemen ze het nummer “ Este Amor Perdido”  op. Vlaanderen sluit het nummer in zijn armen, maar ook in Portugal, Venezuela en Brazilië  e.a. haalt ze met deze song de hitlijsten.  In het najaar van 2017 mag je van Dina terug nieuw werk verwachten.

Foto's

Video's

Este Amor Perdido

Este Amor Perdido

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions