JEAN TIL


Op zoek naar een originele, prikkelende & warmhartige blikvanger ? Nood aan een klassevol onthaal of een tintelende verrassing ? Jean Til, meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven, is dť eyecather die u zoekt.
Intrinsiek talent gecombineerd met jarenlange training maken dat Jean Til als geen ander de discipline van het complimentjesgeven beheerst. Jean is een ware glimlachtovenaar die op meesterlijke wijze inspeelt op al uw zintuigen.
De meervoudige wereldkampioen zet daarbij enkele zeer originele hulpmiddelen in. Voor de dames is er de complimentjesparaplu (voorzien van uiterst originele complimentjeskralsoten). De heren krijgen de compliment-o-matic voorgeschoteld, een complimentenautomaat met typische herencomplimentjes. Ook de complimentjesviewmasters zijn instant glimlachverwekkers, net als de hilarische complimentjes-iPadapp, complimentjespuzzels, enz ...
Jean Til neemt u mee op een unieke trip, boordevol fijnzinnige humor, menselijke warmte & oprechte feel good. Ook uw gasten gaan ongetwijfeld door de knieŽn voor zijn complimentjesvuurwerk. Jean prikkelt, verrast en beloont met een reeks fonkelende, doelgerichte en op maat gemaakte complimenten. En zelfs op het meest sjieke feest keren heel wat gasten huiswaarts in de veronderstelling de ťchte wereldkampioen complimentjesgeven te hebben ontmoet !

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions