ZEEPBELLEN.


Altijd een groot succes zijn de zeepbellen. Het publiek kijkt toe en de jongere kinderen prikken de bellen met veel plezier kapot. Heel af en toe verklap ik ook een thuisrecept om zelf geschikt zeepsop te bereiden. Daarnaast leg ik ook probleemloos uit hoe je zelf mooie zeepbellemakers kan maken.

Hij kan vanop stelten ook zeepbellen maken eventueel gekleed in een bepaald thema (middeleeuwen, piraat, haloween, ...)..

Om dit aanbod te laten slagen, zijn we wel afhankelijk van enkele externe factoren. Zo hou ik er niet van om andere atracties of marktstandhouders te storen met onze zeep. Ook de weersomstandigheden zijn heel belangrijk : regen en harde wind maken het me moeilijk of zelfs onmogelijk. Binnen lukt het ook doch hou er dan rekening mee dat er achteraf veel zeepsop op de grond kan achter blijven.

Ik bereid op voorhand een portie zeepsop en maak dan zolang en zoveel mogelijk bellen. Meestal duurt het tussen en half uur en een uur om het zeepsop op te gebruiken. Indien ik meerdere keren per dag bellen dien te maken, dient de organisatie warm water te voorzien.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions