CAFE VOCAL

Bekijk ook
Thema's: Muziek, Senioren
Genres: Orkest/kleine bez.

Concept:
3 topmuzikanten bezorgen Danny de extra punch en ruimte voor meer interactie, verzoeknummers en improvisatie. Aan het eind van een receptie of diner mag het vaak iets meer zijn zonder meteen iedereen letterlijk weg te blazen. Omdat deze formule echt à la minute wordt gemaakt, staat noch het volume, noch het repertoire vast en kan het nog steeds alle kanten op, uiteraard aangepast aan de behoefte v/h het moment. Zelfs als er niet gedanst wordt, zorgen wij voor de juiste ambiance. De inspraak van de aanwezige gasten kan hier een grote rol in spelen.

"Café Vocal Deluxe"
De 'deluxe' uitbereiding houdt in dan Danny eerst speelt tijdens receptie of (walking)diner en later op de avond samen met de muzikanten van Café Vocal.
Ook neemt hij dan geen andere boeking aan die avond, zodat de timing van, het optreden niet in het gedrang komt bij een onvoorziene uitloop of vertraging.
In overleg bepalen we de meest geschikte formule voor uw feest.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions