GENTLE JAZZMEN


Met The Gentle JazzMen haalt u gegarandeerd de gepaste sfeer in huis voor elk feest waar een gezellige noot niet mag ontbreken (receptie, banket, tuinfeest, geboortedrink, personeelsfeest, ...).

Zij hebben ervaring met inspelen op de situatie van het moment en voelen dus goed aan wanneer het gepast is om echt op de achtergrond te blijven of eerder wat meer in de spotlights te komen (met -indien mogelijk en gewenst- wat interactie met het publiek).
Repertoire: voornamelijk traditionele New-Orleans Jazz, aangevuld met klassiekers zoals Georgia on My Mind, Mister Sandman, Red Roses for a Blue Lady, Georgia on my Mind, Hello Dolly, ...
Mobiliteit: doordat we in principe zonder versterking spelen, hebben we ook de mogelijkheid om ons te verplaatsen tussen het publiek.


Uitbreiding: de groep kan ook aangevuld worden met een 4e of 5e muzikant.

Foto's

Video's

Ain't she sweet
Dinah

Ain't she sweet

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions