LIEN & BART


Lien & Bart is ondertussen een geworteld duo! Ze zijn al 15 jaar een koppel, brachten in 2007 hun eerste Nederlandstalige cd uit en toerden dan met Miek & Roel en Elly & Rikkert. In augustus zal deze 15de verjaardag gevierd worden met hun countryfolkgroep Kandoris op het Deerlycke Folkfestival, the place where they first met! Echte folkies, echte kleinkunstfans. Het zit in, aan en rond hen en ze zijn zo retro als wat. Je hebt dat of je hebt dat niet! Ze kunnen er niets aan doen. Ze houden van de mooiste eenvoud, van een puur lied, een stevige tekst, van een echte Ierse ballade, van een typische old style country song, van een scherpe protestsong, van de flowerpower traditie, van een traditioneel geluid. Doch, hun eigen Nederlandse liedjes zijn nét dààrdoor zo apart en dat trekt een heleboel mensen. Mensen die in deze uit de hand gelopen, commerciële digitale wereld van overbodige luxe ook verlangen naar een zelfgebakken brood, een tas thee met honing, een radiozender die zomaar goede muziek wilt spelen, een bos met wat bomen, een tv-chef-kok-loze-wereld,
een picknick zonder Vlaanderen Vakantieland.

Foto's

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions