Artiesten » Genre » Kind/Ballonplooien

Pagina's: 1
BALLONCLOWN PLEKS

Clown Pleks maakt allerlei kleurrijke figuurtjes die hij dan uitdeeld met de nodige humor en plezier. Ideale animatie voor privé-feestjes, braderijen, opendeurdagen, scholen, ... Uiteraard kan het ballonplooien ook geboekt worden in combinatie met andere animaties

Lees meer...
CLOWN POPI OP STRAAT

Clown POPI zorgt voor een mobiele animatie en dit door visuele en verbale gags met de omstaanders, zowel kinderen als volwassenen. Kan enventueel ook met ballonplooien. Dit is niet zomaar een gewone clown, maar iemand die heel actief de gekke domme August vertolkt.

Lees meer...
BALLONCLOWN MEMPHIS

Deze animatie bestaat uit 3 uur ballonplooien en wordt uitgevoerd als clown. Zeer geschikt voor braderij, opendeurdagen, enz.

Lees meer...
PEGGY BALLONPLOOISTER

Altijd en overal één van de betere attracties voor kinderen en familie. Is een topper in dit genre. Deze act kan ook gebracht worden als clown. Plezierig om zien, al die gelukkige kinderen! Erg geapprecieerd door ouders en volwassenen.

Lees meer...
CLOWN LOLLEBOL

Maakt ballonfiguren voor iedereen die ze vanzelfsprekend kunnen houden en meenemen naar huis. Tijdens deze animatie verzorgen we een zekere interactie met de kinderen en uw gasten. Ideaal als kinderanimatie. Welk kind houdt niet van ballonnen? * Voor uw privéfeest, kluborganisatie of bedrijf, ...

Lees meer...
BALLONKUNSTENAAR WALLY

Als ballonkunstenaar is Wally Rocking een autoriteit in België. Van kleine simpele figuren tot 3-dimensionele constructies, alles is mogelijk. De act wordt steeds gebracht met de nodige humor en is volledig mobiel en geschikt voor alle gelegenheden. Hij verzorgde met deze act de animatie in he...

Lees meer...
BALLONCREATIE

Onze 'gekke ballonplooier' is diegene welke de balloncreaties voor zijn rekening neemt. U kent het eenvoudigweg als ballonplooien, maar wij gaan dat stapje verder dat het balloncreëren tot een kunst maakt. Wij willen ons graag onderscheiden van vele collega's. Het draait niet enkel om het kri...

Lees meer...
BALLONCLOWN KARIN

Ik loop rond en maak ballonfiguren voor de kinderen. De jarige of communicant krijgt een extra grote ballonfiguur. In principe ben ik verkleed, als clown of als iets anders.

Lees meer...
BALLONKUNSTENAAR BISELO

MEGA Figuren, Muziek-begeleiding op eigen systeem, ook vliegende ballonfiguren. Hoogste tempo in België gegarandeerd en met meer dan 40 jaar ervaring ! Hij heeft een snelheids-Guinness record gehaald en is dus zowat de snelste ballon artiest die U vinden kan. Zijn programma is intussen groot ...

Lees meer...
BALLONCLOWN DIETER

Bij Dieter kan men ook terecht om uw straatfeest,(speelstraat), rommelmarkt en/ of braderij kindvriendelijk aangenamer te maken door het inhuren van een ballonnenclown.

Lees meer...
BALLONCLOWN PLEKS + KINDERGRIME TIMO

Clown Pleks maakt allerlei kleurrijke figuurtjes die hij dan uitdeeld met de nodige humor en plezier. Op een grimestand krijgen de kinderen een leuke, nieuwe snoet die ze zelf mogen kiezen. Ook het plaatsen van tijdelijke tattoos behoort tot de mogelijkheden. Ideale animatie voor privé-feestj...

Lees meer...
CLOWN AARDBEI

Binnenkort een verjaardag's-, tuin- of communiefeestje? Vergeet dan zeker clown "AARDBEI" niet. Want hij brengt een spetterende show voor kinderen en volwassenen. Goochelen, spelletjes, dansen, ballonsculptuur en zoveel meer... Ook op podium, in zaal of gewoon op straat staat hij steeds paraat!

Lees meer...
BALLONPLOOIER SVEN

Een eenvoudige ballonnetje wordt hier omgetoverd in een indrukwekkend beestje. De figuren (vooral beestjes) variëren van een leeuw, dino, tijger, poes, tortelduifjes, vogel, moto tot een paard, kikker, schaap en zoveel meer. Gespecialiseerd in het plooien van toffe ballonnetjes waarbij het publie...

Lees meer...
BOBO'S KINDERPRET

Clown Bobo blaast, draait en plooit ballonnetjes tot het iets herkenbaar wordt (hondje, giraf, zwaan, konijn, papegaai, zwaard, enz.) Een animatie waar kinderen dol op zijn.

Lees meer...
CLOWN HERBIE

2 uur durende kindershow met maar liefst twee clowns! De kinderen worden volledig in de show betrokken en beleven een schitterende voorstelling. Met onder andere verdwijntruks, konijntjes, duiven, onthoofding, spelletjes en muziek. Clown/ballonplooier is eveneens mogelijk.

Lees meer...
BALLONCLOWN NONO

Ballonnenclown verplaatst zich door de straten, maakt ballonfiguurtjes en deelt ze uit aan de kinderen. Ballonnenclown Nono was reeds te zien in het programma "Fans" op "Een" met "Stany Crets en Peter Van Den Begin".

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions