Artiesten » Genre » Buikspreken

Pagina's: 1
BUIKSPREKER LOUIS

Voor groot en klein, jong en oud. Op ieder feestje, verjaardagen, huwelijken, enz.. Het optreden kan op maat worden gebracht:1 x 20 min. buikspreek act en 50 min. goochelen en/of telepathie, of een Chinese goochelact. Een geluidsinstallatie wordt meegebracht.

Lees meer...
BUIKSPREKER JAN

Als buikspreker kan hij mobiel een 3tal verschillende acts brengen met andere poppen. Hij kan ter plaatse blijven of op verschillende locaties op het parcours. Mobiel optreden openlucht: Zij gebruiken hiervoor wel een zeer kleine geluidsinstallatie die enkel de stem ondersteunt dus niet echt...

Lees meer...
PEACOCK

Peacock treedt 2 x ongeveer 30 min. op als buikspreker en goochelaar. Een programma waarin magie en humor niet ontbreken. Een internationale artiest die er telkens in slaagt de aanwezigen te boeien. Een kleine geluidsinstallatie kan eventueel meegebracht worden.

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions