Artiesten » Genre » Bodypainting

Pagina's: 1
BODYPAINT / TATTOO ANDRE

Lichaamsversieringen zijn zo oud als de mensheid. Zij zijn ook ingeburgerd in vele verschillende culturen, ook bij ons. Wat tegenwoordig zeer in is zijn tijdelijke tattoos, zij worden geschilderd met een huidvriendelijk materiaal . Zij zijn een uitstekende gadget in clubs, op prive - feesten ...

Lees meer...
BODY PAINTING

Gespecialiseerd in: Bodypaint, Grime, Body-paint 'Shows' & Speciale effecten, en metamorfosen van het menselijke lichaam. Wij bieden een jarenlange ervaring en werkte al wereldwijd voor diverse projecten en klanten.

Lees meer...
BODYPAINT SYL

Syl verzorgt bellypaints, face,- en bodypaints op locatie. Voor grotere feesten is er eveneens de mogelijkheid een grimeteam in te huren. NB: Painten vindt plaats op locatie op een afgeschermde verwarmde plaats. De organisatie zorgt ervoor dat de modellen werken in een veilige omgeving en er...

Lees meer...
BODYPAINTING FANTASY

Figuurontwikkeling op maat door bodypainting biedt u de oplossing om uw artikel of bedrijf te promoten met een spectaculaire eyeactcher. In overleg worden de mogelijkheden en wensen bekeken. Bodypainting hoeft niet altijd naakt te zijn. Deze kunstvorm heeft zoveel meer te bieden dan enkel erotiek.

Lees meer...
STUDIO BIEN

Europees kampioen Bodypaint voor iedere gelegenheid. Studio Bien verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven diverse activiteiten op het gebied van Bodypaint, Bellypaint, Schminken, Glitter- of Airbrush Tattoos. Bent u op zoek naar een spectaculaire aanvulling tijdens uw feestelijke openi...

Lees meer...
BODYPAINT MOULIN ROUGE

Net even iets anders! Kijken mag ... Bodypaint, het is kunst. Alles (ketting, handschoenen, topje jarretels en panty) is gebodypaint behalve de schoenen en het rokje. Ze heeft een pruik op (deze is hard gemaakt), charlestonveer en boa zijn aankleding.

Lees meer...
KANT IN KLEUR

Deze gracieuze schoone kan in iedere kleurstelling gepaint worden, aangepast naar de omgeving. Zo vormt ze een prachtig decor waar het publiek graag even bij blijft hangen. Ze breekt het ijs bij onwennig publiek, ze maakt reclame voor uw product en warmt de sfeer enorm op! BODYPAINT!

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions