Artiesten » Genre » Accordeon/Musette

Pagina's: 1
ROGER VERMEYLEN

Om een geslaagde en onvergetelijke namiddag of avond te beleven met zowel liedjes uit de oude doos als hedendaagse muziek, doe een beroep op Roger Vermeylen met zijn accordeon. Hij speelt live, zowel akoestisch als met een elektronische begeleiding, alle bekende songs die ook door het publiek k...

Lees meer...
MARC MUYS

Marc Muys een accordeonist die reeds 35 jaar actief is in de muziekwereld. Overal waar hij komt is de avond geslaagd. Marc brengt sfeer en ambiance! Iedereen zingt mee uit volle borst... Nostalgie is troef! Ook mogelijkheid om op te treden in duo of trio.

Lees meer...
JOS MOMMEN

Met accordeonist Jos Mommen alle muziek van 1900 tot heden. In zaal of al wandelend in openlucht, tuinfeest of barbecue. Hij speelt vb. het Frans repertorium.

Lees meer...
HERMAN VAN SPRINGEL

Herman is de vroegere orgelist van Eddy Smets die nu solo uw avonden kan opluisteren. Van aangepast repertoire tot swingende ambiance..... Herman wordt dan ook algemeen beschouwd als één der beste muzikanten in Vlaanderen.

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions