Artiesten » Genre » Country/Line-Dance

Pagina's: 1
SUNDANCE COUNTRY DANCERS

De Sundance Country Dancers uit Puurs. Sinds september 2000 zijn we als liefhebbers van Country en Western van start gegaan met County Line & Couple dancing. Onze demogroep bestaat uit 10 dansers en het aanleren van de dansen is geen probleem. Normaal doen wij 2 optredens van ongeveer 20 minute...

Lees meer...
HIGH MOUNTAINS

Leuke dansgroep die graag voor u een demo-optreden verzorgt op uw locatie en feest. Afhankelijk van de datum kan dit meestal met een achttal persoenen. Line Dance brengt altijd veel sfeer en ambiance......

Lees meer...
THE BLACK HORSE LINE DANCERS

Een line dance groep, minstens 5 uitvoerders, uit het Antwerpse. Zij luisteren uw feestje of evenement op met line dance. Ze doen dit zowel op country als op non country muziek. Tevens geven ze ook workshops en demonstratie's.

Lees meer...
STEPPIN' OUT COUNTRY DANCERS

Wij zijn een line dance club uit Lichtaart (Kasterlee). In een ontspannen sfeer leer je bij ons dansen op hedendaagse country muziek. Wij komen ook graag demo dansen op feestjes, braderijen enz.

Lees meer...
DANS KLIEKSKE

Een volwaardige groep linedansers met actieve leden tussen 9 en 71 jaar. Actief in Brakel - Geraardsbergen - Lierde en Zwalm. Zij treden op met de club op bedrijfsfeesten, opening nieuwe zaak, braderie, enz. Zij zorgen voor dansanimatie ter plaatse. Ze kunnen met een 12 personen aanwezig zijn...

Lees meer...
FIRE GUNS

Deze groep werd opgericht op 04 januari 2004 door enkele dansgekke mensen waarvan sommige reeds zijn vertrokken en anderen gebleven. Voor hen is het een hobby en het moet plezant blijven. Zij kunnen ingezet worden voor demo's Line Dance.

Lees meer...
TAHTANKA

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions