Artiesten » Genre » Tattoo

Pagina's: 1
BODYPAINT / TATTOO ANDRE

Lichaamsversieringen zijn zo oud als de mensheid. Zij zijn ook ingeburgerd in vele verschillende culturen, ook bij ons. Wat tegenwoordig zeer in is zijn tijdelijke tattoos, zij worden geschilderd met een huidvriendelijk materiaal . Zij zijn een uitstekende gadget in clubs, op prive - feesten ...

Lees meer...
KINDERGRIME & TATTOO TIMO

Op een grimestand krijgen de kinderen een leuke, nieuwe snoet die ze zelf mogen kiezen. Ook het plaatsen van tijdelijke tattoos behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer...
HENNA TATTOOS

Lees meer...

Deze Tattoo Shop past op elk evenement, een verrijking voor uw feest decor en gezelligheid. Er wordt gewerkt met diverse materialen zoals henna, glitter en body paint, op diverse plaatsen van het lichaam. Een prachtig tijdelijk kunstwerk op uw hand, schouder of voet met kleurige tijdelijke glit...

Lees meer...
AIRBRUSH DESIGN

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions