Artiesten » Genre » Transformist

Pagina's: 1
JOHN D.

John's repertoire bestaat uit nummers van Humperdinck, Judy Garland, Gilbert Becaud, Charles Aznavour, Serge Lama, Herve Villard, Claude François, Tony Benett, Frank Sinatra, Neil Diamond, Matt Monroe, Nummers als Barbier van Sevilla, Toreador uit Carmen, enz. kan je echter ook van hem verwacht...

Lees meer...
JOHN D. SINGS TINA TURNER

John brengt hier als transformist een unieke show van deze oma van de echte rock-muziek. Nummers als Simply the best, Proud Mary, enz. brengt hij met veel swung en met de danservaring opgedaan bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen.

Lees meer...
JOHN D. SINGS SHIRLEY BASSEY

John D. is de perfectie en de incarnatie zelf van Dame Shirley Bassey! Deze kleurvolle stem zal u nog héél lang bijblijven! Hij bracht deze performance in het Casino van Middelkerke, Blankenberge, de zomer opera te Alden Biezen olv. Frank Van Laeken.

Lees meer...
JOHN D. SINGS DALIDA

Met deze zangact brengt John een ode aan Dalida. Met perfecte zang en schitterende costumering is het herbeleven en genieten van het icoon van het Franse Chanson... John bracht voor het eerst in 2009 deze show: "Dalida Live" in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions