Artiesten » Genre » Australie

Pagina's: 1
DODPAINTING

Dotpainten is een kunststijl die voortkomt uit het woestijngebied in AustraliŽ. De aboriginals brengen stippen aan op de grond, op hun lichaam, maar ook op schilderijen. Hiermee kunnen ze enorm veel variaties maken.
Dotpainting lijkt op een landschap vanuit de lucht. 
Het is niet de b...

Lees meer...
DIDGERIDOO INITIATIE

De Aboriginals maakten gebruik van ratelaars, stokken en boemerangs om muziek te maken. Het beroemdste instrument van de Aboriginals is de didgeridoo. Dit is een lange buis, gemaakt van het hout van de eucalyptusboom. Het geluid ontstaat door er vanaf de bovenkant lucht in te blazen. Er werd voor...

Lees meer...
BOOMERANGS

De Aboriginals zijn de oorspronkelijke bewoners van AustraliŽ. Zij leven er al meer dan 40.000 jaar. Ze gebruikten de boemerang bij de jacht. De boemerang werd ook gebruikt om muziek te maken bij rituelen. De grote exemplaren kunnen zelfs een kangoeroe of emoe doden. Wij kennen de boemerangs vo...

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions