Artiesten » Genre » Acteur/actrice

Pagina's: 1
JACKY LAFON

Jacky Lafon is een Vlaamse actrice, presentatrice en zangeres. Sinds 1992 vertolkt ze de rol van Rita Van den Bossche in de serie Familie. Zij brengt een liedjesprogramma, moppen en een ode aan Edith Piaf. Naast “Familie” is ze vandaag de dag nog steeds actief als zangeres, presentatrice, en bre...

Lees meer...
JOHNY VONERS

Naast acteur is Voners ook een uitstekende zanger, met zijn project Aznavoners zingt hij cover van Charles Aznavour. Het Franse chanson ligt hem nauw aan het hart. Begin 2007 schitterde hij nog samen met Amaryllis Temmerman in Expo 58.

Lees meer...
NIELS DESTADSBADER

ACTEUR Niels Destadsbader is ook een uitstekend presentator. ‘Is er wifi in Tahiti?’, ‘Ligt er flan op de Mont Blanc?’ en ‘De Wensboom’ zijn druk bekeken programma’s en binnenkort gaat hij op zoek naar een nieuwe boysband in ‘The Band’ op VTM. LIVE OPTREDEN Live brengt Niels Destadsbader met...

Lees meer...
Pagina's: 1
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions