Nieuws

Familie

Nog niet helemaal maar nu al kijken bijna één miljoen kijkers naar de midseasonfinale van Familie. De dubbelaflevering van vorige vrijdag bezorgde ondertussen 995.000 kijkers (live+2) een verhoogde hartslag, goed voor een marktaandeel van 35% (VVA 18-54, live+2). Maar liefst Familie (live+2) 865.000 mensen keken live naar de midseasonfinale, goed voor een marktaandeel van 32,3% (VVA 18-54) . Ondertussen is dat aantal gegroeid naar 995.000 kijkers en een marktaandeel van 35,0% (VVA 18-54).

Eva Daeleman

Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, legt Eva uit. “Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je vaak het meeste groeien.”

Op Instagram licht ze haar keuze verder toe: “Ik voel de nood om te springen, een vrije val. Niet langer achter het leven aan te lopen, maar op me laten afkomen wat het leven voor me klaar heeft.” Ze bedankt ook alle luisteraars en collega’s. ”Da’s het schone aan radio maken: je bent nooit alleen. Merci luisteraars, merci collega’s, merci aan iedereen die m’n pad kruiste. Het was puur goud. En niet vergeten: het leven is een hippiekamp.

Bruidstaart

Met zijn sprookjesachtig gebak is de Britse Brusselaar Michael Lewis-Anderson (51) bekend tot ver buiten onze grenzen. Hij decoreert al bijna 30 jaar bijzondere taarten voor hofleverancier Wittamer, en werd een beroemdheid toen koningin Paola (80) hem in 1999 aan het werk zette voor het huwelijk van Filip en Mathilde. ­

Koning Filip (57) noemt Lewis-Anderson sindsdien ‘de koning van de cake’. Onze koninklijke familie bestelt dan ook regelmatig een eetbare sculptuur bij Michael, enkele maanden geleden nog voor de 80ste verjaardag van Paola. Op de verjaardag van de Queen construeert Michael ook steeds een ­bijzondere taart voor de Britse ambassade in Brussel. Met die referentie hoopt hij nu ook de opdracht krijgen voor de bruidstaart van Harry (33) en Meghan (36). ’Er zijn nog kandidaten’, zegt Michael, ‘maar het zou wel de mooiste dag van mijn leven zijn.’

La Merveilleuse Revue

INTERNATIONALE ACTS - TOPLESS BALLET & LIVE ORKEST
Met o.a. Patrick Onzia – Daisy Thys,  Dimitri Verhoeven en Nanda Van de Vorle

Het Witte Paard Hotel & Events staat in 2017 niet stil. De zomershow Fascination 2017 belooft topentertainment van de bovenste plank.
Vanaf september 2017 verrast Het Witte Paard Hotels & Events met een totaal nieuw concept. Elke maand presenteren we u buiten het seizoen een drietal dinnershows, onder de noemer La Merveilleuse revue 2017 – 2018.
Drie binnenlandse topperformers en een internationale circusact geven voor u het beste van zichzelf. Beeldt u alvast de sfeer in van Moulin Rouge, Monte Carlo, Cirque d’Europe of Fantissima.
De show is werkelijk voor iedereen toegankelijk: van de traditionele revueliefhebbers en klanten van onze drie 4-sterrenhotels, tot de ideale uitstap van bedrijven die een teambuilding of seminarie organiseren.
U krijgt topspektakel voorgeschoteld. En dat terwijl u tussendoor kan genieten van een overheerlijk menu.
Om aan al uw wensen te voldoen presenteren we u ook arrangementen met overnachting.
De prijzen zijn afhankelijk van de periode en het hotel dat u verkiest.
Het Witte Paard Hotels & Events verwelkomt u graag op één van onze dinnershows La Merveilleuse Revue.
​Inlichtingen en reservaties: 050-41 11 00 of via info@witte-paard.be

 


Sandra Reemer

Triest nieuws uit Nederland.  Zangeres Sandra Reemer is op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx bekendgemaakt.

Reemer liep al maanden met een gezwel in de borst.  “Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus”, zei Reemer afgelopen maart in een interview.

De diagnose borstkanker kwam bij de zangeres als een mokerslag aan. Ze richtte zich volop op haar herstel en de behandeling. “Ik ben al bestraald en zit midden in een traject van chemotherapie. Ik voel me gelukkig erg goed, alleen af en toe een klein beetje moe. Ik hoop dat dat zo blijft, maar dat weet je niet”, klonk het toen.

De zangeres vertegenwoordigde Nederland drie keer tijdens het Eurovisie Songfestival en nog een keer als achtergrondzangeres.  Daarnaast presenteerde ze verschillende televisieprogramma’s zoals Showmasters, De zaterdagavondshow en De Betere Sekse.  In België werd ze vooral bekend als sidekick van Jos Brink in het legendarische programma Wedden Dat?!

Dubbele verjaardag

Je zou het gerust een ‘koninklijke’ verjaardag kunnen noemen want op 18 juni vieren zowel schlagerkoning Christoff als schlagerkoningin Laura Lynn hun verjaardag.

In Vlaanderen zijn ze allebei superpopulair en het is niet overdreven om te zeggen dat ze de top bereikt hebben in het genre dat ze brengen.  Toevallig worden ze vandaag beiden 41 jaar jaar! Een nieuwe voordeur dus. Gefeliciteerd Laura en Christoff!

Steracteur Sterartiest

Dit najaar brengt Eén een nieuwe editie van 'Steracteur Sterartiest' op het scherm. Presentatoren van dienst zijn Danira Boukhriss en Peter Van de Veire. "Want Kobe Ilsen kon niet", deelde Danira al meteen een eerste plaagstoot uit aan Van de Veire.

Ruim tien jaar nadat Stan Van Samang de allereerste editie won van 'Steracteur Sterartiest', zoekt Eén dit najaar opnieuw acteurs en actrices die ook een aardig mondje kunnen zingen en daarmee tegelijk geld verdienen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Een deskundige jury beoordeelt de zang- en podiumprestaties, maar het is de kijker die alles in handen heeft en beslist wie doorgaat naar de volgende aflevering. 

Pommeline

"In TV Familie vertelt Karim dat Pommeline de allerlaatste avond in Thailand toenadering zocht tot hem. "De laatste dag brachten alle vrijgezellen samen door. En die avond zat Pommeline serieus te geilen op mij. Ja, écht! Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe. En ze vroeg me vervolgens: 'Wil je seks met mij?'. Euh, zegt dat niet genoeg over wat voor een meisje die Pommeline is? En m'n klomp brak toen ik daarna hoorde dat ze nu samen is met die Merijn! Komaan, hoe kan je haar nu serieus nemen?"

Een duidelijke waarschuwing naar Merijn toe, en daar is Pommeline zelf allerminst over te spreken. Ze laat weten dat Karim zijn verhaal van A tot Z gelogen is. "Het is waar dat alle vrijgezellen de laatste avond samen doorbrachten, en dat ik toen met Karim op een kamer zat. Maar daar waren nog heel wat andere mensen bij: Danyla, Rowena, Ken, Guiseppe... En vraag het maar aan hen, het enige wat ik daar die avond gedaan heb, is babbelen over Merijn. Ik wist niet of ik hem na Temptation nog zou zien, of er een kans was voor ons... Ik heb eigenlijk alleen maar daarover gepraat

 

olga Leyers

De jongste telg uit het gezin Leyers is geen tienermeisje meer en dat bewijst Olga (19) met een pikante fotoshoot voor het online magazine Enfnts Terribles. De rechtenstudente die heel Vlaanderen een paar maanden geleden nog voor zich won tijdens 'De slimste mens ter wereld', hult zich in roze boaveren, zwarte laklaarzen en strakke topjes.

Olga schittert in de pikante fotoshoot van Enfnts Terribles die de naam 'Oh La La Olga' kreeg en laat ons alweer een nieuw kantje van zichzelf zien.
Afgaande op de 'making of'-video die Enfnts Terribles op Facebook postte, ging het er achter de schermen alleszins plezant aan toe.
We zijn benieuwd naar welke verrassingen Olga in de toekomst nog voor ons uit haar mouw zal schudden.

Jani

Deze week konden we op televisie zien hoe Jani zich begaf in de wereld der porno, die hand in hand gaat met plastische chirurgie. Zelf heeft hij de complexen over zijn uiterlijk al grotendeels achter de rug gelaten. "Vroeger wilde ik van alles laten doen bij de plastische chirurg. Maar nu... Ik ben niet meer zo op m'n uiterlijk gefixeerd", klinkt het in TV Familie.

Jani nadert intussen de veertig, maar zelf heeft hij daar eigenlijk geen moeite mee. "Ik zit er niet mee. Ofwel word je ouder, ofwel sterf je jong. Geef mij maar die eerste optie. Hoe dan ook, ik voel me - meestal - nog piep, hoor. 't Is alsof ik nog een puber ben!"

Hij doet wel zijn best om in vorm te blijven. "Ik werk wel aan mijn lichaam, ik fitness minimaal vier dagen per week. Soms ga ik gewoon een toertje lopen. En ik drink de hele dag door. Wáter, hé. Maar 't belangrijkste is: je geest gezond houden. En ja, voor tv word ik geschminkt. De kleine oneffenheden krijg je dan niet te zien."

Stan Van Samang

Stan Van Samang werd geboren op 19 maart 1979. Hij raakte bij het grote publiek bekend als agent Kevin De Kesel in de fictiereeks “Wittekerke” en maakte zijn filmdebuut samen met Kevin Jansen in “Windkracht 10”. Zijn muzikaal talent kwam boven tijdens de zangwedstrijd “Steracteur sterartiest”. Hij won de wedstrijd van Roel Vanderstukken en Timo Descamps. Het succesvolste nummer in deze wedstrijd voor Stan was “Rockin´the free world”. Na zijn overwinning werd hij gevierd in zijn thuishaven Wijgmaal bij Leuven en zong hij “Blind” in, de titelsong van de VTM-reeks “Wittekerke”.

La Lambada zangeres

De Braziliaanse Loalwa Braz (63), zangeres van de bekende hit 'La Lambada', is vandaag verkoold teruggevonden in Saquerema, in de regio Rio de Janeiro. Dat is in politiekringen vernomen. Volgens plaatselijke media werd het lichaam van de vrouw gevonden in een auto, vlak bij haar woning. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Braz maakte deel uit van de groep Kaoma die vooral in de jaren 80 populair werd met de zomerhit 'La Lambada'. Van dat nummer werden wereldwijd meer dan 5 miljoen platen verkocht.
De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions