Nieuws

Steracteur Sterartiest

Dit najaar brengt Eén een nieuwe editie van 'Steracteur Sterartiest' op het scherm. Presentatoren van dienst zijn Danira Boukhriss en Peter Van de Veire. "Want Kobe Ilsen kon niet", deelde Danira al meteen een eerste plaagstoot uit aan Van de Veire.

Ruim tien jaar nadat Stan Van Samang de allereerste editie won van 'Steracteur Sterartiest', zoekt Eén dit najaar opnieuw acteurs en actrices die ook een aardig mondje kunnen zingen en daarmee tegelijk geld verdienen voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Een deskundige jury beoordeelt de zang- en podiumprestaties, maar het is de kijker die alles in handen heeft en beslist wie doorgaat naar de volgende aflevering. 

Pommeline

"In TV Familie vertelt Karim dat Pommeline de allerlaatste avond in Thailand toenadering zocht tot hem. "De laatste dag brachten alle vrijgezellen samen door. En die avond zat Pommeline serieus te geilen op mij. Ja, écht! Ze fluisterde me allerlei pikante dingen toe. En ze vroeg me vervolgens: 'Wil je seks met mij?'. Euh, zegt dat niet genoeg over wat voor een meisje die Pommeline is? En m'n klomp brak toen ik daarna hoorde dat ze nu samen is met die Merijn! Komaan, hoe kan je haar nu serieus nemen?"

Een duidelijke waarschuwing naar Merijn toe, en daar is Pommeline zelf allerminst over te spreken. Ze laat weten dat Karim zijn verhaal van A tot Z gelogen is. "Het is waar dat alle vrijgezellen de laatste avond samen doorbrachten, en dat ik toen met Karim op een kamer zat. Maar daar waren nog heel wat andere mensen bij: Danyla, Rowena, Ken, Guiseppe... En vraag het maar aan hen, het enige wat ik daar die avond gedaan heb, is babbelen over Merijn. Ik wist niet of ik hem na Temptation nog zou zien, of er een kans was voor ons... Ik heb eigenlijk alleen maar daarover gepraat

 

olga Leyers

De jongste telg uit het gezin Leyers is geen tienermeisje meer en dat bewijst Olga (19) met een pikante fotoshoot voor het online magazine Enfnts Terribles. De rechtenstudente die heel Vlaanderen een paar maanden geleden nog voor zich won tijdens 'De slimste mens ter wereld', hult zich in roze boaveren, zwarte laklaarzen en strakke topjes.

Olga schittert in de pikante fotoshoot van Enfnts Terribles die de naam 'Oh La La Olga' kreeg en laat ons alweer een nieuw kantje van zichzelf zien.
Afgaande op de 'making of'-video die Enfnts Terribles op Facebook postte, ging het er achter de schermen alleszins plezant aan toe.
We zijn benieuwd naar welke verrassingen Olga in de toekomst nog voor ons uit haar mouw zal schudden.

Jani

Deze week konden we op televisie zien hoe Jani zich begaf in de wereld der porno, die hand in hand gaat met plastische chirurgie. Zelf heeft hij de complexen over zijn uiterlijk al grotendeels achter de rug gelaten. "Vroeger wilde ik van alles laten doen bij de plastische chirurg. Maar nu... Ik ben niet meer zo op m'n uiterlijk gefixeerd", klinkt het in TV Familie.

Jani nadert intussen de veertig, maar zelf heeft hij daar eigenlijk geen moeite mee. "Ik zit er niet mee. Ofwel word je ouder, ofwel sterf je jong. Geef mij maar die eerste optie. Hoe dan ook, ik voel me - meestal - nog piep, hoor. 't Is alsof ik nog een puber ben!"

Hij doet wel zijn best om in vorm te blijven. "Ik werk wel aan mijn lichaam, ik fitness minimaal vier dagen per week. Soms ga ik gewoon een toertje lopen. En ik drink de hele dag door. Wáter, hé. Maar 't belangrijkste is: je geest gezond houden. En ja, voor tv word ik geschminkt. De kleine oneffenheden krijg je dan niet te zien."

Stan Van Samang

Stan Van Samang werd geboren op 19 maart 1979. Hij raakte bij het grote publiek bekend als agent Kevin De Kesel in de fictiereeks “Wittekerke” en maakte zijn filmdebuut samen met Kevin Jansen in “Windkracht 10”. Zijn muzikaal talent kwam boven tijdens de zangwedstrijd “Steracteur sterartiest”. Hij won de wedstrijd van Roel Vanderstukken en Timo Descamps. Het succesvolste nummer in deze wedstrijd voor Stan was “Rockin´the free world”. Na zijn overwinning werd hij gevierd in zijn thuishaven Wijgmaal bij Leuven en zong hij “Blind” in, de titelsong van de VTM-reeks “Wittekerke”.

La Lambada zangeres

De Braziliaanse Loalwa Braz (63), zangeres van de bekende hit 'La Lambada', is vandaag verkoold teruggevonden in Saquerema, in de regio Rio de Janeiro. Dat is in politiekringen vernomen. Volgens plaatselijke media werd het lichaam van de vrouw gevonden in een auto, vlak bij haar woning. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend.

Braz maakte deel uit van de groep Kaoma die vooral in de jaren 80 populair werd met de zomerhit 'La Lambada'. Van dat nummer werden wereldwijd meer dan 5 miljoen platen verkocht.

Amber

Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef aangesteld, het gaat om Amber De Wispeleir. De jonge vrouw is gekend als winnares van Mijn Restaurant in 2011. Met haar deelname aan het spelprogramma opende Amber en haar toenmalige partner, Elodie, restaurant Alaise, in Ekeren.

Daar sloot ze in 2014 de deuren omdat het alleen té zwaar werd. Amber besloot daarna haar stijl te gaan verfijnen en ervaring op te doen bij 'Ter Vennen', 'Bossenstein' en 'Het Gebaar' van Roger Van Damme. Nu neemt ze dus de stoof over in Vina Clara, een restaurant dat door Gault Millau 14 op 20 krijgt.

De Romeo's

De Romeo’s krijgen begin januari een uur zendtijd op Eén. Het afgelopen jaar is er immers gefilmd voor een documentaire over de populairste mannenband van Vlaanderen. Eén volgde hen twaalf maanden en geeft een unieke blik achter de schermen: in de kleedkamer, in de studio, op de filmset en bij hen thuis. In 2017 gaan de drie musketiers van het Vlaamse levenslied al hun vijftiende zomer in. Wat begon als een gelegenheidsformatie is intussen een begrip in de Vlaamse showbizz. Klopt het clichébeeld over het trio? Zijn het echt beste vrienden? En wat zijn de sleutels van hun succes? Eén geeft op maandag 2 januari alle antwoorden

Bob Dylan


Dylan sleepte begin vorige week 2 Grammy Awards nominaties in de wacht voor zijn albums “Fallen Angels” en “The Cutting Edge 1965-1966: The Bootleg Series, Vol. 12 (Collector’s Edition)” , respectievelijk in de categorieën “Best Traditional Pop Vocal Album” en “Best Historical Album”.  “Fallen Angels”, zijn 37ste studioalbum verscheen in Mei 2016. Het concert in de Lotto Arena in Antwerpen zal op 24 april 2017 om 20u30 plaatsvinden. 

Clouseau


Clouseau gaf vrijdag de aftrap voor hun concertreeks Clouseau Danst in het Sportpaleis. Koen en Kris Wauters waagden zich zelfs aan enkele goed ingestudeerde danspasjes. De heren hebben er zoveel zin in dat ze overwegen om op 6 januari een extra concert te organiseren. Het concert van 7 januari is namelijk zo goed als uitverkocht.

Schone Schijn

The Bucket Residence ... The Lady of the house speaking. Magische woorden uit de Britse sitcom Schone Schijn. In de Antwerpse zaal Elckerlyc heeft nu het theaterstuk Schone Schijn 2 plaats. De rol van Hyacinth wordt gespeeld door ons aller Kotmadam: Katrien Devos.


Janine Bischops

In Den Egger in Scherpenheuvel mocht Janine Bischops samen met Frank Van Erum het comedy seizoen openen. Janine speelde mee in heel wat tv-reeksen zoals 'Vermist', 'FC De Kampioenen', 'Het Pleintje' en 'Witse'. Haar bekendste rollen zijn die van Angéle in “Benidorm” en Jenny Verbeeck in “Thuis”. Ook in het theater stond Janine regelmatig op het podium en nu toert ze met Frank Van Erum met komische sketsches in de productie 'Het laatste woord' langs Vlaamse culturele centra.

 “In de jaren '80 speelde ik vaker comedy met Johny Voners (Janine's ex-echtgenoot, nvdr). Door mijn personage in 'Thuis' had ik veel minder tijd. Op de set van 'Thuis' heb ik Frank Van Erum leren kennen. Het klikt goed tussen ons al hebben we niet veel samen op set gestaan. We zagen elkaar in de loge of bij de make-up. Via Bis Productions had ik Frank al eens ontmoet toen hij promo maakte voor Gino Sancti”. Nu zijn we samen op tournee in “Het Laatste woord”. We spelen dit nog tot december en hernemen het in oktober en november volgend jaar”, vertelt Janine.

 “Ik wist het zelf nog niet maar ik heb ook een eigen website, die beheerd wordt door mijn management. Op http://www.janinebischops.be, kan je alle informatie vinden over de tournee”, besluit Janine.

De inhoud van deze website is intellectueel eigendom van John Goeman Theaterbureau, met uitzondering van YouTube video's.
Elk ongeoorloofd gebruik van tekst en of foto's met het oog op een commerciële activiteit zal onmiddellijk gerechtelijk vervolgd worden.
Partnersites: John Goeman Theaterbureau - Hosting door How2 Solutions